Of je nu een start-up met torenhoge ambities bent of een reeds gevestigd bedrijf dat toe is aan een frisse, moderne uitstraling, wij zijn dé specialisten in het maken van websites die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook daadwerkelijk resultaten opleveren.

Website laten maken

Een goed ontworpen en functionerende website is essentieel. Het is niet alleen je online visitekaartje, het is ook je verkooptool en je kans om een onuitwisbare eerste indruk te maken. Bij ons krijg je meer dan alleen maar een website; we bieden een totaalpakket voor jouw online aanwezigheid. Denk aan een website op maat, die jouw bedrijf echt volop in de schijnwerpers plaatst.

Ontdek nu waarom vooruitdenkende ondernemers zoals jij voor onze premium website-creatie kiezen. Een website laten maken door experts, daar pluk je de vruchten van! Zo trek je niet alleen meer online bezoekers aan, maar kun je ook rekenen op een stijging van echte klanten.

Website laten maken kosten

Het investeren in een professionele website kan initieel als een flinke kostenpost aanvoelen, maar laat je niet misleiden: het is een investering die zichzelf terugbetaalt.

Een goed ontworpen, functionele en SEO-geoptimaliseerde website trekt niet alleen meer bezoekers aan, maar zet deze bezoekers ook om in klanten. Denk aan de grotere zichtbaarheid op Google, de verbeterde gebruikerservaring en de potentiële omzetstijging die hieruit voortkomt.

Dus ja, je besteedt geld, maar je bouwt ook aan een duurzame motor voor inkomsten en groei. Dat is de echte waarde van een website die aan al jouw wensen en verwachtingen voldoet.

“Een website laten maken door ons is de sleutel tot jouw online succes.”

Wat kost een website laten maken? Bekijk hier onze prijzen:

Voordelen website laten maken

 1. Zoekmachine-optimalisatie: Klim hoger in Google met onze doelgerichte SEO-strategieën.
 2. URL-structuur: Geen wirwar van links; wij creëren een gestroomlijnde en logische URL-structuur.
 3. Trefwoorden: Woorden die werken! Wij integreren relevante trefwoorden in je content, meta-beschrijvingen, en titels.
 4. Laadtijd: Klaar met je trage website? Ervaar bliksemsnelle laadtijden met onze optimalisaties.
 5. Links: Verbind en converteer met hoogwaardige interne en externe links.
 6. Mobielvriendelijkheid: Bereik je klanten overal met onze mobiel-geoptimaliseerde websites.
 7. Inhoudelijke Kwaliteit: Meer dan alleen mooi; we bieden inhoud die informeert, boeit, en converteert.
 8. Meta Tags: Maak je website onweerstaanbaar in de zoekresultaten met onze strategische meta-titels en -beschrijvingen.
 9. Beveiliging: Voel je veilig en beveiligd met onze HTTPS-geoptimaliseerde websites.
 10. Afbeeldingsoptimalisatie: Geniet van haarscherpe en snel ladende afbeeldingen, geoptimaliseerd voor SEO.
 11. Lokale SEO: Word de lokale held met onze op maat gemaakte lokale SEO-strategieën.
 12. Responsief Ontwerp: Een website die er geweldig uitziet en werkt op elk apparaat.
 13. Analyse en Monitoring: Blijf op de hoogte en pas aan met real-time data-analyse.
 14. Structured Data: Kom voor in speciale zoekresultaten en trek meer clicks met onze structured data-implementatie.

Werkwijze website laten maken

Fase 1: Planning en Strategie

 1. Doelstellingen definiëren: Samen bepalen we wat jij met je website wilt bereiken. Of je nu informatie wilt delen, producten wilt verkopen of je portfolio wilt tonen, we stemmen alles af op jouw behoeften.
 2. Doelgroep analyse: We helpen je te begrijpen wie je wilt bereiken en hoe je website daar het beste op kan inspelen.
 3. Functionaliteiten: We behandelen samen de website functionaliteiten die ervoor moeten zorgen dat de bezoeker snel met jou in contact kan komen.

Fase 2: Ontwerp en Gebruiksvriendelijkheid

 1. Responsief ontwerp: Je website zal perfect werken op alle schermgroottes en apparaten.
 2. Intuïtieve navigatie: We zorgen dat je bezoekers makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.
 3. Kleuren en lettertypes: De huisstijl van je nieuwe website; we kiezen een design dat past bij jouw merk en aangenaam is voor het oog. Het is van belang dat in alle uitingen een herkenbare stijl terug te vinden is. Denk hierbij aan een logo, lettertype en kleuren die jouw doelgroep aanspreekt en waarmee jij je onderscheidt van concurrenten.

Fase 3: Inhoudscreatie

 1. Kwaliteit en relevantie: Je krijgt inhoud die zowel relevant als waardevol is voor je doelgroep.
 2. SEO techniek: We integreren trefwoorden, meta-beschrijvingen en andere SEO-technieken om je online vindbaarheid te vergroten.
 3. Geoptimaliseerde mediabestanden: Je media, zoals afbeeldingen en video’s, laden snel en zijn relevant.
 4. Webstructuur: De structuur van een website is een belangrijk punt voor gebruiker en zoekmachine. Een goede websitestructuur stuurt jouw bezoekers door je website heen. Zonder na te denken komen zij op de pagina’s die ze zoeken. Bekijk het als het als een boomdiagram die we samenstellen op basis van kennis en ervaring.

Fase 4: Technische Implementatie

 1. CMS keuze: We begeleiden je in het kiezen van het juiste Content Management Systeem voor jouw behoeften.
 2. Snelheidsoptimalisatie: Je website zal snel laden dankzij slimme technische keuzes, zoals caching en geoptimaliseerde media.
 3. Beveiliging: Je site wordt veilig gehouden door gebruik te maken van HTTPS en andere beveiligingsmaatregelen.

Fase 5: Toegankelijkheid

 1. Alt-teksten en kleurcontrast: Met alt-teksten en voldoende contrast zorgen we dat iedereen je site kan gebruiken, inclusief mensen met een visuele beperking.

Fase 6: Interactie en Functionaliteit

 1. Call-to-Actions: We implementeren duidelijke oproepen tot actie om jouw bezoekers tot een bepaalde actie aan te zetten.
 2. Gebruiksvriendelijke formulieren: Contactformulieren, inschrijfformulieren, je krijgt ze allemaal, en ze zijn makkelijk in gebruik.

Fase 7: Analyse en Feedback

 1. Analytics implementatie: We zetten tools zoals Google Analytics en Google Search Console voor je op om het gedrag van je bezoekers te monitoren.
 2. Feedback en reviews: Je bezoekers krijgen de mogelijkheid om feedback te geven via verschillende kanalen.

Fase 8: Onderhoud en Updates

 1. Back-ups: Je hoeft je geen zorgen te maken over dataverlies, want we zorgen voor regelmatige back-ups.
 2. Updates: We houden je site up-to-date voor de beste prestaties en maximale beveiliging.

Fase 9: Onderhoud en Updates

 1. Groei: vergroten van het zoekverkeer naar de website door het schrijven van content pagina’s en nieuwsberichten.

Elke stap in dit traject is cruciaal voor het succes van jouw website en wordt met de grootste zorg uitgevoerd.

Door deze stappen te volgen, zorg je voor een naadloze overgang van het eerste concept tot de uiteindelijke livegang van je site en het daaropvolgende onderhoud.

WordPress website laten maken

Als je denkt aan een website laten bouwen, denk dan aan WordPress. Waarom? Omdat het een van de meest gebruiksvriendelijke en veelzijdige platformen is die er bestaan.

Bij ons kun je een WordPress website laten bouwen die volledig op maat gemaakt is. Van een eenvoudige blog tot een complete webshop, wij zorgen ervoor dat jouw site niet alleen mooi is, maar ook functioneel en SEO-geoptimaliseerd. Dit betekent dat je site niet alleen goed oogt, maar ook makkelijk te vinden is in zoekmachines zoals Google. En het mooie is, dankzij het intuïtieve beheersysteem van WordPress kun je na oplevering zelf eenvoudig aanpassingen doen, zonder dat je ons nodig hebt.

Webdesign

Onze portfolio laat de diversiteit en kwaliteit van onze diensten zien. We hebben opdrachten uitgevoerd voor een breed scala aan branches, van retail en dienstverlening tot non-profit en meer.

Neem een kijkje en ontdek hoe we bijdragen aan het online succes van onze klanten door websites te bouwen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook uitblinken in functionaliteit. Elk design is zorgvuldig afgestemd op de behoeften en doelen van de klant.

Webdesign portfolio

Kimboom.nl

Wordpress website portfolio

Gripopherstel.nl

WooCommerce webshop portfolio

123tand.nl

Wordpress website bouwen portfolio

Gewichtsconsulent-brabant.nl

Professioneel logo ontwerp

Een logo is veel meer dan alleen een mooi plaatje; het is het gezicht van jouw merk en vaak het eerste wat mensen zien. Bij het laten bouwen van je website hoort ook een doordacht logo design dat jouw bedrijf op de kaart zet.

Wij begrijpen dat een sterk logo aan de basis staat van je merkidentiteit. Daarom nemen we de tijd om jou en je onderneming echt te begrijpen. Zo creëren we een uniek en professioneel logo dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit bij jouw merkwaarden en bedrijfsdoelen.

logo 04
logo 07
logo 05
logo 02 1
logo 06
logo 01 1
logo 08
logo 03 6

Veel gestelde vragen

Wat is een website?

Een website is een verzameling van gerelateerde webpagina’s die doorgaans een specifiek domein of subdomein op het internet bezetten. Deze webpagina’s zijn toegankelijk via een webbrowser en zijn meestal geschreven in talen zoals HTML, CSS en JavaScript. Een website kan allerlei soorten inhoud bevatten, zoals tekst, afbeeldingen, video’s en interactieve elementen. Websites kunnen uiteenlopende functies hebben, variërend van persoonlijke blogs tot professionele portfolio’s, nieuwsbronnen, sociale media platforms, webwinkels, en meer.

Websites zijn gehost op web servers, die de pagina’s en de bijbehorende elementen naar gebruikers sturen wanneer die de website bezoeken. De URL (Uniform Resource Locator) van een website is het adres waarmee men toegang krijgt tot de site via een webbrowser.

Het internet als geheel is een enorm netwerk van miljoenen websites, die met elkaar zijn verbonden via hyperlinks en die toegankelijk zijn via het World Wide Web. Websites zijn een fundamenteel onderdeel van de moderne informatiemaatschappij en worden gebruikt voor een breed scala aan doeleinden, zoals educatie, entertainment, zakendoen en sociale interactie.

Wat is het verschil tussen een standaard website en een SEO geoptimaliseerde website?

Standaard Website:

 • Zoekmachine-optimalisatie: Geen specifieke focus op SEO.
 • URL-structuur: Mogelijk ongestructureerd.
 • Trefwoorden: Weinig tot geen gebruik van relevante trefwoorden.
 • Laadtijd: Minder aandacht voor optimalisatie.
 • Links: Beperkte interne en externe links.
 • Mobielvriendelijkheid: Niet altijd geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.
 • Inhoudelijke Kwaliteit: Varieert in diepgang en relevantie.
 • Meta Tags: Beperkt gebruik.
 • Beveiliging: Mogelijk alleen HTTP.
 • Afbeeldingsoptimalisatie: Niet geoptimaliseerd en mogelijk zonder alt-tekst.
 • Lokale SEO: Vaak afwezig.
 • Responsief Ontwerp: Niet altijd aanwezig.
 • Analyse en Monitoring: Beperkt of afwezig.
 • Structured Data: Meestal afwezig.

SEO-geoptimaliseerde Website:

 • Zoekmachine-optimalisatie: Doelgericht ontworpen voor betere ranking in zoekmachines.
 • URL-structuur: Gestroomlijnd en logisch.
 • Trefwoorden: Strategisch gebruik in verschillende elementen zoals inhoud, titels, en meta-beschrijvingen.
 • Laadtijd: Geoptimaliseerd voor snellere laadtijden.
 • Links: Hoogwaardige interne en externe links.
 • Mobielvriendelijkheid: Geoptimaliseerd voor alle apparaten.
 • Inhoudelijke Kwaliteit: Diepgaand en relevant.
 • Meta Tags: Strategisch en doelgericht gebruik.
 • Beveiliging: Meestal HTTPS voor extra beveiliging.
 • Afbeeldingsoptimalisatie: Geoptimaliseerd met alt-teksten.
 • Lokale SEO: Strategieën zoals lokale trefwoorden en Google Mijn Bedrijf.
 • Responsief Ontwerp: Geoptimaliseerd voor verschillende schermgroottes.
 • Analyse en Monitoring: Constante meting en aanpassing.
 • Structured Data: Gebruik van schema markup voor betere indexering en presentatie in zoekresultaten.

Het grote verschil is dat een SEO-geoptimaliseerde website niet alleen gericht is op de gebruikerservaring, maar ook op het verbeteren van de zichtbaarheid in zoekmachines, wat kan leiden tot meer verkeer en uiteindelijk tot meer conversies.

Wat is een CMS?

Een CMS, of Content Management Systeem, is een softwaretoepassing die het je mogelijk maakt om eenvoudig inhoud te creëren, bewerken en publiceren op een website, zonder dat je veel technische kennis nodig hebt. Er zijn veel verschillende soorten CMS’en beschikbaar, elk met hun eigen unieke voordelen en functionaliteiten. Hier zijn een paar waar wij ervaring mee hebben:

 1. WooCommerce (WordPress): Dit is waarschijnlijk het meest gebruikte CMS en niet zonder reden. Het is gebruiksvriendelijk, flexibel en heeft een enorme gemeenschap die constant nieuwe plugins en thema’s ontwikkelt. WooCommerce voegt e-commerce functionaliteit toe aan WordPress en is ideaal voor online winkels.

 2. Magento: Dit is een zeer robuust systeem dat vooral wordt gebruikt voor grotere e-commerce websites. Het biedt veel aanpassingsmogelijkheden en is schaalbaar, maar kan complex zijn voor beginners.

 3. Opencart: Een ander systeem gericht op e-commerce, maar dan eenvoudiger en makkelijker te gebruiken dan Magento. Het is ideaal voor kleine tot middelgrote webshops.

 4. Lightspeed: Dit is een all-in-one software voor retail en horeca. Het heeft ook een e-commerce platform dat naadloos kan worden geïntegreerd met hun kassasysteem, ideaal voor bedrijven met zowel fysieke als online winkels.

 5. Typo3: Dit is een krachtig en flexibel CMS met veel geavanceerde functies. Het is echter niet ideaal voor beginners vanwege de complexiteit.

Wat functionaliteiten betreft, hebben de meeste CMS’en:

 • Een administratiemodule om inhoud te beheren.
 • Een database voor opslag van gegevens.
 • Een presentatiemodule om de inhoud aan bezoekers te tonen.
 • Een zoekmodule.
 • Een inlogmodule en gebruikersbeheer.

Daarnaast hebben sommige CMS’en modules voor personalisatie, het beheren van sjablonen en het centraal creëren van artikelen.

Kiezen voor een CMS is een belangrijke beslissing, omdat dit het fundament vormt voor je website. WordPress wordt het meest gebruikt omdat het zeer toegankelijk en veelzijdig is, maar dat betekent niet dat het voor iedereen de beste keuze is. Het hangt echt af van wat je specifieke behoeften zijn. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van een CMS, staan wij voor je klaar!

Wil je meer weten over het laten maken van een website en hoe wij je kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op als je interesse hebt, en wij zullen de mogelijkheden samen met je doornemen.