Contentmarketing is het proces van het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategieën om uw bedrijf online te promoten. Het is meer dan alleen maar online inhoud creëren; het doel is kwalitatief hoogwaardige informatie aanbieden. Dat is SEO content in zijn puurste vorm.

Content is king

Content is informatie

Informatie vormen van inhoud, zoals tekst, afbeeldingen, video’s, links, en infographics, kunnen u helpen op te vallen.

Een SEO content marketeer gebruikt de middelen doeltreffend om ervoor te zorgen dat de juiste mensen de juiste stukjes inhoud op het juiste moment te zien krijgen. Bezoekers van een website willen graag weten wat voor informatie zij krijgen en wat zij er vervolgens mee kunnen.

Wij helpen u om alle informatieve content puzzelstukken samen te vormen tot een geheel, en deze vervolgens terug te vertalen naar uw commerciële doelstellingen zoals KPI’s.

Wij bieden de volgende content marketing diensten aan:

Keyword research

ZOEKWOORDEN ONDERZOEK

U wilt meer kwalitatieve bezoekers zonder dat u per klik betaalt? Investeren in SEO (zoekmachine optimalisatie) met de juiste strategie, leidt consequent voor meer websitebezoekers.

Het maken van een content gap analyse helpt om de huidige inhoud ten opzichte van de inhoud van uw concurrenten, om specifieke trefwoorden en onderwerpen te identificeren die uw site mist.

Content gap analyse

Content informatie onderzoek

Een content gap analyse is een belangrijke stap voor het crieeren van SEO content, omdat u zo kunt begrijpen waar uw inhoud tekortschiet en waar er potentiële mogelijkheden tot verbetering zijn.

Om een inhoudsanalyse uit te voeren, volgen wij o.a. deze stappen:

  • Wij onderzoeken de inhoud van uw concurrenten.
  • Identificeer de trefwoorden en onderwerpen die op uw website ontbreken.
  • Analyseren de huidige SEO-elementen van uw bestaande inhoud.
  • Ontwikkelen een content optimalisatieplan om de gevonden content leegtes op te vullen. Dit doen we door bijvoorbeeld nieuwe inhoud te creëren, of door bestaande inhoud te herzien om content op relevante trefwoorden en onderwerpen te richten.

Concurrentieanalyse

Online marktonderzoek

U wilt meer kwalitatieve bezoekers zonder dat u per klik betaalt? Investeren in SEO (zoekmachine optimalisatie) met de juiste strategie, leidt consequent voor meer websitebezoekers.

SEO Copywriting

Copywriting is een belangrijk onderdeel van SEO en online marketing, en het kan u helpen succes te boeken in de online wereld. Als u een voorsprong wilt krijgen op uw concurrenten en meer verkeer naar uw website genereren, kunnen professionele copywriting-diensten helpen.

SEO copywriting

Converterende SEO content

Met de juiste trefwoorden en een goed gestructureerde tekst kunt u uw SEO-ranking verbeteren, uw verkeer verhogen, en uw conversiepercentages opvoeren. Dus als u online indruk wilt maken, overweeg dan vandaag nog met een bekwame copywriter te werken!

SEO vriendelijke content

SEO copywriting is het maken van online inhoud die hoog scoort in de zoekmachines. Hoe beter de content, hoe hoger de positie in Google. Dat betekent meer bezoekers op uw website en een grotere kans dat zij tot actie zullen overgaan.

Onze ervaren SEO copywriters zijn vertrouwd met alle aspecten van goede SEO content. Zij weten hoe zij de juiste sleutelwoorden moeten gebruiken en hoe zij de tekst zo moeten structureren dat hij gemakkelijk te lezen is.

De voordelen van SEO Copywriting

Voordat uw doelgroep u online kan ontdekken, moet uw inhoud geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. De voordelen van copywriting zijn:

  • Het kan u helpen hoger te scoren in de zoekmachines.
  • Het kan u helpen meer bezoekers naar uw website te trekken.
  • Het kan u helpen uw omrekeningskoersen te verhogen.

Goede SEO copywriting zorgt voordat uw doelgroep u online zal vinden.

Content optimalisatie

Het is belangrijk om content zo goed mogelijk te optimaliseren. Wij kunnen u hierbij helpen door dit strategisch toe te passen, en meetbaar te maken. Onze SEO marketingspecialisten bestuderen welk materiaal voor uw website en uw doelstellingen het doeltreffendst is. Daarna bepalen wij samen de beste aanpak en kanalen.

content optimalisatie

De beste informatie

Content optimalisatie heeft als doel om de beste informatie aan bezoekers van een website aan te bieden. Kwalitatief, hoogwaardige informatie die zich onderscheid van andere websites.

Content optimization vergroot de SEO waarde van een website. Hierdoor stijgen webpagina’s in de SERP’s (zoekmachine resultaten). Een hogere ranking betekend meer bezoekers en een verhoging van conversies.

Kwalitatief hoogwaardige content

Kwalitatieve content voldoet aan een aantal belangrijke voorwaarden zoals:

  • Relevant, de online content is afgestemd op de vraag van bezoekers.
  • Interessant, door de vormgeving, unieke kwaliteit of de inhoud van de content.
  • Doelgericht, hij genereert conversie, bezoekers ondernemen actie.
content optimization

Wilt u meer weten over content optimalisatie en hoe SEO-Specialist.nl u daarbij kan helpen? Neem gerust contact met ons op als u interesse heeft, en wij zullen u de mogelijkheden samen met u doornemen.