Een SEO check kan dienen als een uitgebreide gezondheidscheck voor je website, en je een duidelijk plan van aanpak geven om je online zichtbaarheid, gebruikservaring, en uiteindelijk ook je conversiepercentages te verbeteren.

SEO check

SEO scan website

De scan kan zowel technische aspecten, inhoudelijke kwaliteiten als externe factoren van een website evalueren. Hier zijn enkele voordelen van het uitvoeren van een SEO-scan:

  1. Inzicht in zwakke punten: Een gedetailleerde SEO check kan je helpen om de zwakke punten en knelpunten van je website te identificeren, zoals gebroken links, ontbrekende meta-beschrijvingen, of langzame laadtijden.
  2. Concurrentieanalyse: Ontvang een analyse van hoe je presteert ten opzichte van je concurrenten. Dit helpt je te begrijpen waar je staat in je niche of sector.
  3. Technische verbeterpunten: De scan kan technische issues aan het licht brengen zoals problemen met de mobiele weergave, ontbrekende sitemaps, onjuiste redirects of problemen met de websitecode.
  4. Contentoptimalisatie: Je krijgt inzicht in hoe goed je inhoud is geoptimaliseerd voor zoekmachines, inclusief trefwoordgebruik, meta-tags, en meer.
  5. Verbeteren van gebruikerservaring: SEO gaat niet alleen over zoekmachines, maar ook over gebruikers. Als gebruikers een goede ervaring hebben op je site (bijv. snelle laadtijden, intuïtieve navigatie), zal dit waarschijnlijk resulteren in betere SEO-prestaties.
  6. Linkprofielanalyse: Ontdek wie naar je website linkt en of er mogelijk schadelijke of low-quality backlinks zijn die je SEO-prestaties kunnen schaden.
  7. Prioritering van acties: Na een SEO check weet je welke problemen het meest dringend moeten worden aangepakt en welke minder prioriteit hebben.
  8. Meting van voortgang: Door regelmatig SEO-scans uit te voeren, kun je de voortgang en verbeteringen over tijd meten.
  9. Toename in organisch verkeer: Door de aanbevelingen van een SEO audit te implementeren, kun je een toename in organisch verkeer naar je website ervaren, wat kan leiden tot meer conversies of verkopen.
  10. Kostenbesparing: In vergelijking met betaalde advertenties kan een goed geoptimaliseerde website op de lange termijn meer duurzaam en kosteneffectief verkeer genereren.

Gratis SEO audit

T.w.v €250

Wilt u ook starten met digitale marketing? Graag bundelen we onze krachten met u, om ervoor te zorgen dat uw website een maximaal resultaat genereert. Ons team met SEO Specialisten staan voor u klaar. Digitaal vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel!

Wacht niet en laat direct een gratis SEO check uitvoeren.

7 + 15 =