Wij zijn gespecialiseerd in het crieeren van mooie websites.

Klanten aan het woord

Wij kennen de nieuwste webdesign trends.
Oogstrelende layouts die passend aansluiten bij het onderwerp van de website.

Design is meer dan iets er goed uit laten zien. Het maakt het gemakkelijk toegankelijk voor mensen en maakt goede beslissingen die snel en onbewust door hun hersenen worden genomen.

“Jouw website ontwerpen en vindbaar maken op internet is onze missie en passie.”

Laten we samenwerken!

We lichten de mogelijkheden graag persoonlijk toe.

Onze website had een gepersonaliseerde blog nodig met uitgebreide SEO functies voor een betere vindbaarheid en we zijn zeer content met de resultaten (blijven stijgen!).

Lisa Vroetjens

Directrice

SEO-Specialist.nl heeft een multiplatform e-commerce store voor mij gebouwd en ik krijg veel belovende reacties van mijn klanten over het design en de eenvoud van de bestelprocedure. Mijn diensten ranken hoog in de zoekmachines en ik ben erg blij met de snelheid en laadtijd optimalisatie.

Timothy Bouwer

Webshop eigenaar

Ingewikkelde opdracht die gecompliceerd was omdat er meerdere media platformen gecomprimeerd dienden te worden, leek voor SEO-Specialist.nl een eenvoudig kunstje en is in alle tevredenheid uitgevoerd, chapeau!

Lilianne Groen

Marketing Manager

Het is een prettig en flexibele samenwerking met SEO-Specialist.nl, zij hebben nog betere functionaliteiten gerealiseerd dan ik in eerste instantie wenste. Ook de oplevering was snel en de lijnen om te schakelen kort.

Erica ten Have

Techdesigner

Voor het eerst in contact gekomen met SEO-Specialist.nl bij het opzetten van een spoedcampagne die online opgezet diende te worden voor een festival, en direct een klik. Inmiddels meerdere opdrachten gegunt met zeer positieve resultaten.

Sigmund de Jager

Campagneleider

Online Marketing is een ding maar het goede SEO uitvoering is een vak apart. SEO-Specialist.nl is mij de ideale partij om mee samen te werken. Kleine of grote projecten worden vakkundig in kaart gebracht en tot in perfectie opgeleverd.

Ron Wildeman

Marketeer