Meten is weten.

SEO software

Ahrefs logo

Ahrefs

SEO tool voor het analyseren van backlinks.

Answer the public

Answer the public

SEO tool voor het analyseren van veel gestelde vragen (FAQ’s).

Google Lighthouse

Google Lighthouse

SEO tool voor het uitvoeren van een technische SEO analyse van website.

Screaming Frog logo

Screaming Frog

SEO tool voor het uitvoeren van een technische SEO analyse van website. Screaming Frog is een website crawler waarmee u websites kunt crawlen en gegevens over hun structuur kunt verzamelen, zoals het aantal pagina’s, titels, meta-beschrijvingen, enz. Het is een essentieel hulpmiddel voor SEO, want u kunt er de structuur van uw website mee controleren en problemen vinden die verholpen moeten worden.

Moz

Moz

SEO tool voor het uitvoeren van diverse SEO analyses. MOZ is een van de belangrijkste software om uw website te optimaliseren. Om ervoor te zorgen dat uw website het maximum uit zijn potentieel haalt, moet u deze software gebruiken. Het zal u helpen hoger te scoren in de zoekmachine resultaten pagina’s (SERPs), en het zal u ook in staat stellen meer verkeer te krijgen uit organische zoekopdrachten.

SEMrush

SEMrush

SEO tool voor het uitvoeren van diverse SEO analyses. SEMrush, tool voor het analyseren van organisch en betaald verkeer met functies voor rank tracking, keyword analyses, on-site SEO analyses, merknaam monitoring, social media monitoring, linkanalyse, uitgebreide concurrentiestatistieken, rapportages en meer.

Google Trends

Google Trends

SEO tool voor het analyseren van zoekvolumes van zoekopdrachten binnen de browser.

Siteliner

Siteliner

SEO tool voor het analyseren van duplicaded content.

Google Search Console logo

Google Search Console

SEO tool voor het analyseren en beheren van eigen zoekmachine resultaten en URL’s. Google Search Console is een gratis dienst van Google waarmee u de aanwezigheid van uw website in de Google zoekresultaten kunt controleren en problemen kunt oplossen. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor SEO, want het geeft u inzicht in hoe Google uw website ziet en wat u kunt doen om uw zichtbaarheid te verbeteren.